OVER JEFF ROOZE

PROFESSIONAL BARBER

1995

JR Barbers & Academy

JR Barbers & Academy is opgericht door Jeff Rooze. Hij verzorgt de trainingen die worden aangeboden in onze studio.

Jeff komt uit een echte kappersfamilie. Hij begon zijn carrière in zijn ouders kapsalon en specialiseerde zich in het knippen van mannen. Jeff vond dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en een eigen barbershop te beginnen.

1995

Kennis & Innovatie

In de cursussen probeer ik een brug te slaan tussen de klassieke barber en de moderne salons, door verschillende innoverende technieken te combineren gericht op de steeds groeiende markt in het herenvak.

Door mijn drive om kennis te delen wil ik mensen motiveren en inspireren om het beste uit diegene te halen. Mijn doel is om te zorgen dat je uiteindelijk zelfstandig nieuwe en klassieke trends kan evenaren, maar ook dat je durft te werken vanuit technische creativiteit; dus niet het hoe maar waarom knip ik het zo. Laten we dit vak weer echt een ambacht maken!”

2012

Educatie

Het herenvak heeft hij eigen gemaakt en zijn passie voor lesgeven kwam naar boven. Na zijn opleiding heeft hij 5 jaar lesgegeven op de Barber School in Amsterdam.

Ook is hij werkzaam als freelancer voor KIS KeraMen en 18.21 en geeft trainingen door het hele land. Hij heeft een drift om te leren, heeft enthousiasme voor het vak en is super perfectionistisch.

2012

Trainingen

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is het combineren van het werken als barber en het
geven van trainingen.

Het is belangrijk dat we in dit eeuwenoude ambacht nooit stilstaan. De cursussen in onze Academy zijn speciaal voor de professionele kapper (m/v) die de basis beheerst. Daarbij maakt het niet uit of je net van school af komt of al ervaren bent. Door gebruik te maken van kleine klassen is de persoonlijke aandacht op een cursist groot, zodat we het meeste kunnen halen uit de cursist en zijn individuele groei. “

 

– Jeff Rooze

PARTNERS
&
AMBASSADEURS

Contact opnemen