BARBERS

Ervaar onze Barbershop

Barbershop experience

​Geniet van een knip- of scheerbehandeling bij JEFF ROOZE Barbers & Academy, een luxe herensalon in het centrum van Heemskerk.

JR Barbers & Academy is gespecialiseerd in het knippen van mannen. Hier kun je vakkundig door een barbier je haar laten knippen of traditioneel met een hot towel shave laten scheren. Je baard kunnen we weer in vorm brengen of we kunnen alleen even je contouren netjes maken. Aan jou de keuze. Kortom, voor alle mannenkapsels kun je bij ons terecht; van een moderne coupe, opscheren tot een ‘old school’ vetkuif. Door onze ruime ervaring geven wij stylingsadvies om ervoor te zorgen dat je er altijd goed uitziet.

Meet the barbers

Jeff

Jeff

Master Barber

JR Barbers & Academy is opgericht door Jeff. Hij verzorgt de trainingen die worden aangeboden in onze studio. Jeff komt uit een echte kappersfamilie. Hij begon zijn carrière in zijn ouders kapsalon en specialiseerde zich in het knippen van mannen. Jeff vond dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en een eigen barbershop te beginnen.

Wesley

Wesley

Senior Barber

Wesley is begonnen bij de Haarbarbaar in Amsterdam. Na vijf jaar werd het tijd om het ook dichter bij huis te zoeken en is nu al vanaf het begin bij het team als Senior Barber!

Claudia

Claudia

Barber

Claudia komt uit Beverwijk. Ze heeft de Barber School gevolgd in Amsterdam. Destijds waren Jeff en Titus haar leraren. Tijdens de opleiding heeft ze stage gelopen bij Jeff @ Cut The Bull. Na een positieve afronding is ze gebleven en heeft ze nu haar eigen stoel binnen de shop. Claudia: “I’m ready for you and I’m at your service!”.

Fika

Fika

Junior Barber

Fika is de Junior Barber van onze zaak. Na gestart te zijn op het hbo besloot ze het roer om te gooien en een opleiding tot barber te volgen bij de Barber School. Ze voelt zich thuis in het herenvak en gedreven om zich verder te ontwikkelen.

PRIJZENLIJST

Kwaliteit willen we voor iedereen bereikbaar maken. We geloven in voortdurend blijven trainen en ontwikkelen als Barber. Daarom hebben we Barbers van verschillende niveaus en prijzen. Educatie, persoonlijke ontwikkeling en ervaringsjaren tellen mee.

 

Onze klanten staan centraal en de finesse van onze barbers ervaar je met een lekkere bak koffie en een goede sfeer.

 

Ons aanbod bestaat uit luxe klassieke behandelingen. Of het nou een knipbeurt met tonic wash, hot towel, neck shave & aftershave is, of het in model brengen van je baard. Je zal onze zaak altijd met een goed gevoel verlaten.

 

Uiteraard kunt u bij ons ook een cadeaubon kopen en verkopen wij parfums en diverse producten om het haar te verzorgen.

 

 

Kom langs en ervaar het zelf. We werken met en zonder afspraak.

Contact opnemen

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish