BARBERS

Ervaar onze Barbershop

Barbershop experience

​Geniet van een knip- of scheerbehandeling bij JEFF ROOZE Barbers & Academy, een luxe herensalon in het centrum van Heemskerk.

JR Barbers & Academy is gespecialiseerd in het knippen van mannen. Hier kun je vakkundig door een barbier je haar laten knippen of traditioneel met een hot towel shave laten scheren. Je baard kunnen we weer in vorm brengen of we kunnen alleen even je contouren netjes maken. Aan jou de keuze. Kortom, voor alle mannenkapsels kun je bij ons terecht; van een moderne coupe, opscheren tot een ‘old school’ vetkuif. Door onze ruime ervaring geven wij stylingsadvies om ervoor te zorgen dat je er altijd goed uitziet.

Meet the barbers

Jeff

Jeff

Master Barber

JR Barbers & Academy is opgericht door Jeff. Hij verzorgt de trainingen die worden aangeboden in onze studio. Jeff komt uit een echte kappersfamilie. Hij begon zijn carrière in zijn ouders kapsalon en specialiseerde zich in het knippen van mannen. Jeff vond dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en een eigen barbershop te beginnen.

Wesley

Wesley

Senior Barber

Wesley is begonnen bij de Haarbarbaar in Amsterdam. Na vijf jaar werd het tijd om het ook dichter bij huis te zoeken en is nu al vanaf het begin bij het team als Senior Barber!

Thijs

Thijs

Barber

Thijs heeft de kappersopleiding gedaan, maar na het permanenten en kleuren besloot hij toch een andere weg in te slaan. Hij heeft The Starters Class bij onze Academy afgerond en werkt nu bij ons als Barber.

Prijslijst

Tijd(Min.)
Barber
Senior
Master
Knippen
40
€ 35
€ 40
€ 45
TondeuseAlles één lengte
20
€ 20
€ 20
€ 25
ScherenGezicht of hoofd
40
-
€ 40
€ 45
BaardTrimmen
20
€ 20
€ 20
€ 25
BaardTrimmen en scheren
40
€ 35
€ 40
€ 45
ComboKnippen en baard
70
€ 60
€ 70
€ 80
ComboKnippen en scheren
70
€ 60
€ 70
€ 80

Kwaliteit willen we voor iedereen bereikbaar maken. We geloven in voortdurend blijven trainen en ontwikkelen als Barber. Daarom hebben we Barbers van verschillende niveaus en prijzen. Educatie, persoonlijke ontwikkeling en ervaringsjaren tellen mee.

 

Onze klanten staan centraal en de finesse van onze barbers ervaar je met een lekkere bak koffie en een goede sfeer.

 

Ons aanbod bestaat uit luxe klassieke behandelingen. Of het nou een knipbeurt met tonic wash, hot towel, neck shave & aftershave is, of het in model brengen van je baard. Je zal onze zaak altijd met een goed gevoel verlaten.

 

Uiteraard kunt u bij ons ook een cadeaubon kopen en verkopen wij parfums en diverse producten om het haar te verzorgen.

 

 

Kom langs en ervaar het zelf. We werken met en zonder afspraak.

Contact opnemen

Adres