Close

18.21 Man Made

Jeff Rooze is ambassadeur van 18.21 Man Made. 18.21 Man Made biedt hairdesigners en gebruikers een unieke kans om zich te onderscheiden door exclusiviteit. Dat geldt voor de look & feel: nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En ook voor de inhoud: zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules. Voor eersteklas producten, die mannen met trots bezitten en gebruiken.

Een harmonie van aroma's

Overigens: laat ‘Man‘ in het merk je niet misleiden! De basis van 18.21 Man Made wordt gevormd door de indrukwekkende geur van Sweet Tobacco en dat is een ware ‘Gender Bender’. Zowel vrouwen als mannen, welke geaardheid ook, laten zich graag verleiden door de zoete tabaksgeur van de producten. De combinatie van romig zoete geurnoten als vanille, tonka en honing vermengen zich harmonieus met zware, donkere aroma’s van tabak, saffraan en hout.

Meer informatie over 18.21 Man Made?

Kis KeraMen

Al sinds 1995 geeft KIS KeraMen de man wat hij verdient: gemakkelijke, krachtige en stoere producten. De man van nu wil producten die hem man laten zijn. KeraMen is een echt mannenmerk, dat aan al zijn wensen voldoet. Het geeft hem gemak, met een all-in-one product: shampoo, conditioner, bodywash en scheercrème in één. Kracht: met supersterke stylingproducten. En een onweerstaanbare aantrekkelijkheid: dankzij de speciaal voor KeraMen ontwikkelde geur IndeScent, een absolute ‘headturner’.

 

Keratin Infusion

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn stond een een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs.

Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijk balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt. Keep It Superb – KIS!

 

Meer informatie over Kis Keramen? Neem een kijkje op hun website.

L’ANZA Healing Style

L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Professionele producten die zijn ontwikkeld om het haar te verzorgen en om therapeutische resultaten te bereiken. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen, dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex.

Herstelt uw haar

L’ANZA Healing Style, de enige stylingproducten met een helende werking. De formules van L’ANZA Healing Style bevatten een geniale combinatie van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten. L’ANZA’s bekende Keratin Healing System herstelt uw haar en geeft het zijn natuurlijke glans en souplesse terug. Botanische extracten uit het regenwoud geven uw haar natuurlijke glans en versteviging, zonder het te verzwaren. Hiermee creëert Healing Style de perfecte basis voor een perfecte styling. Jouw haar blijft absoluut langer en beter in model!

Meer informatie over L’ANZA? Neem een kijkje op hun website.

BaByliss PRO for artist

BaBylissPRO is ontstaan door een Franse kapper in Parijs. Met de nieuwe BaBylissPRO 4Artists-lijn wil BaBylissPRO benadrukken we dat de producten zijn gemaakt door professionals, voor professionals. Door jarenlang onderzoek en altijd het gebruik van de beste materialen weet het merk precies wat kappers, barbieren en stylisten nodig hebben. 

Kyone

Kyone int. Trading is al jaren zeer actief op de kappersmarkt en biedt een groot assortiment van kappersbenodigdheden. Onze producten zijn ontworpen, geproduceerd en uitsluitend bedoeld voor de professionele kappersmarkt. In de laatste paar jaar is het merk Kyone uitgegroeid tot een van de grotere merken kappersscharen op de Nederlandse markt.

Professionele kappersscharen

De vakkennis van onze fabrikant Kyone en Jeff Rooze wordt gecombineerd tot een perfect team. Kyone maakt scharen die aan onze hoge eisen voldoet.

Het concept dat door Kyone gebruikt wordt is compleet gebaseerd op sterke relaties met zowel onze fabrikanten als onze dealers en, net zo belangrijk, uitstekende service en garantie voor de Kyone kappers!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Kyone? Neem dan een kijkje op hun website, youtube, facebook of instagram.

Contact openemen